AKL Summit 2023 – Nyt on aika toimia!

AKL Summit järjestetään tänä vuonna jo 10. kerran ja sen kunniaksi luvassa on todellinen panorama autoalan nykytilaan ja lähitulevaisuuden haasteisiin. Tule kuulemaan, missä mennään nyt, miten kotiuttaa liiketoiminnan mahdollisuudet voittoina ja varmistaa, että osaajia riittää autoalalla myös lähitulevaisuudessa?

– Autoala elää muutoksessa ja AKL Summit tarjoaa jälleen erinomaisen alustan ja kohtaamispaikan, jossa pääsemme luomaan kokonaiskuvan alan nykytilasta ja siitä, mitä on odotettavissa, toteaa Autoalan Keskusliiton kehitysjohtaja Jari Ketola.

AKL Summit kokoaa jälleen alan parhaat asiantuntijat, kotimaiset ja kansainväliset puhujavieraat sekä liiketoiminnan suunnannäyttäjiä yhteen edistämään autoalan menestystä. Tänä vuonna huippupuhujien joukossa on mm. visionääri ja innovaattori, muutosjohtamisen asiantuntija Dietmar Dahmen sekä monikulttuurisen viestinnän ja liiketoiminnan huippuosaaja Pellegrino Riccardi. 

”AKL Summit tarjoaa jälleen erinomaisen alustan ja kohtaamispaikan, jossa pääsemme luomaan kokonaiskuvan autoalan nykytilasta.”

Tarjolla on tuttuun tapaan tuoreita näkökulmia alan polttaviin puheenaiheisiin niin Suomessa kuin ulkomailla. 

– Yksi autoalan tärkeitä tulevaisuuden haasteita on osaavan työvoiman turvaaminen, mikä edellyttää autoalalta itsetutkiskelua, eri kehityssuuntien tunnistamista ja yhteistyötä alan liiketoimijoiden, vaikuttajien ja oppilaitosten välillä. Myös tästä tullaan puhumaan ensi syksyn AKL Summitissa, Ketola jatkaa. 

– Luvassa on taatusti supermielenkiitoinen päivä ja paljon konkreettisia työkaluja, joilla käännämme autoalan vaikeammatkin haasteet mahdollisuuksiksi.

– Laita siis 16.11.2023 kalenteriisi jo nyt ja tule paikan päälle. Koska on 10. kerta AKL Summitia, emme tule välttymään yllätyksiltä tänäkään vuonna, Ketola lupaa.

AKL Summit 2023 – Nyt on aika toimia! Helsingin Messukeskuksen Siivessä 16.11.2023.

Ilmoittaudu nyt >>

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2023 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.

AKL Summit 2023

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2023 for the tenth time.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The main event taking place in November at the Messukeskus Siipi Conference Centre in Helsinki. The program is primarily in Finnish.