AKL Summit -vuosi käynnistyy jo nyt – livestudiot johdattavat syksyn suurtapahtumaan

AKL Summit on taas täällä ajankohtaisempana ja suurempana kuin koskaan. Tällä kertaa kattoteema Muutoksen aika – ennakkoi ja erotu käsittelee yritysten varautumista tulevaisuuteen ja odottamattomaan. Pandemia muutti maailmaa niin kuluttajakäyttäytymisessä kuin digimurroksessa. Näiden ohella myös monet trendit muuttuvat ja kehittyvät edelleen. Muutos on hyvästä, kun siitä ottaa hyödyn oikein irti. 

Toivomme todella, että kohtaamme kaikki kasvotusten, kun AKL Summit vuosi huipentuu perinteisesti Finlandia-talolla 4. marraskuuta. Aikaisempiin vuosiin verrattuna olemme aloittaneet lähtölaskennan kohti päätapahtumaa aikaisemmin. Matkan varrella on peräti kolme virtuaalista Summit Studiota, joissa paneudutaan muutosten tuuliin kolmesta eri kulmasta. AKL Summit Studiot ovat maksuttomia.

Ensimmäinen AKL Summit Studio 26.5. klo 9-10

Ensimmäisen Studio-lähetyksen teemana on tieliikenteen sähköinen tulevaisuus, jossa pääsemme keskustelemaan aiheesta avoimesti, haastavasti ja ennakkoluulottomasti. Lähetyksessä autoalan käyttövoimaennusteeseen luo katsauksen AKL:n toimitusjohtaja Pekka Rissa ja yhdessä Vehon mobility johtajan Patrick Holmin kanssa he syväluotaavat ja tarjoilevat tuoreita näkökantoja aiheeseen. AKL Summit -vuoden purkaa palasiksi AKL:n kehitysjohtaja Jari Ketola. Ensimmäisen Studion keynote-puhujana on valkohattuhakkeri Benjamin Särkkä, joten luvassa on tiukkoja tietoturvakurveja. Koko tämän paletin pitävät kasassa hurmaavat ja tutut Joanna Kuvaja ja Jussi Heikelä.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2023 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.

AKL Summit 2023

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2023 for the tenth time.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The main event taking place in November at the Messukeskus Siipi Conference Centre in Helsinki. The program is primarily in Finnish.