AKL Summitin huippuesiintyjät nyt selvillä! 

Messukeskuksen lavalle marraskuussa nousee luomiskonsultti, visionääri ja futurologi, Dietmar Dahmen, jolla on yli 20 vuoden kokemus mainonnan ja markkinoinnin maailmasta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt myös autoalan keskeisten toimijoiden kanssa. AKL Summitissa hän puhuu alan tulevaisuudesta johtamisen ja asenteen näkökulmista. 

Toinen päivänpolttava aihe on yrityskulttuurin muutos. AKL Summitin vieraat saavat nauttia mm. Norjassa vuoden puhujaksi valitun Pellegrino Riccardin esityksestä, joka on yhdistelmä tutkimusta ja mestarillista tarinankerrontaa sekä havainnollistavaa huumoria. AKL Summitissa hän puhuu monikulttuurisuudesta, elinvoimaisesta työympäristöstä ja vuorovaikutuksesta.  

Tämän vuoden teema on Nyt on aika toimia. Messukeskuksessa siirrytään sanoista tekoihin, kun lavalle nousee Waylands Automotiven toimitusjohtaja John O´Hanlon. Kuulemme poikkeuksellinen tarinan, miten autoliike kasvatti liikevaihtonsa yli 160 miljoonaan puntaan kolmessa vuodessa, vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta. AKL Summitissa O´Hanlon puhuu yksityiskohtiin keskittymisen ja keskeisten sidosryhmäsuhteiden tärkeydestä sekä sisäisen yrityskulttuurin ja osaamisen vaalimisesta.  

AKL Summitin muita huippuvieraita ovat Andrew Tongue, kansainvälisen tutkimusorganisaatio ICDP:n tutkimusjohtaja. Hän tulee kertomaan viimeisimmät tutkimustiedot Euroopan autokaupasta, mm. uusien ja käytettyjen ajoneuvojen toimituksista, vähittäismyynnistä ja jälkimarkkinoinnista. 

Päivän yksi huippuhetkistä koetaan, kun lavalle astelee alan tulevaisuus. Kuulemme nuorten omalla äänellä autoalasta sekä AKL:n ja Autotuojien syksyllä käynnistyneestä, kaksivuotisesta Vetovoima-hankkeesta

Tule päivittämään tietosi tulevaisuuden alasta ja nauttimaan huippuesityksistä!

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2023 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.

AKL Summit 2023

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2023 for the tenth time.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The main event taking place in November at the Messukeskus Siipi Conference Centre in Helsinki. The program is primarily in Finnish.