André Noël Chaker moderoi AKL Summitia tänä vuonna

Tänä vuonna AKL Summitia moderoi suorastaan räjähtävän energinen André Noël Chaker. Hänen johdollaan tapahtuman puhujakaarti pääsee jakamaan ajatuksiaan ja osaamistaan autoalalle. André on kokenut esiintyjä ja juontaja, joka on moderoinut niin kotimaisia kuin kansainvälisiä suurtapahtumia, kuten esimerkiksi Nordic Business Forumia. Satojen tapahtumien kokemuksella André osaa innostaa ja inspiroida yleisöänsä.

Uskomme, että hänen positiivinen ja oivaltava ote tulevat tuomaan AKL Summitiin aivan uudenlaisen tunnelman. André on sanavalmis esiintyjä, joka saa yleisön hyvälle tuulelle, nauramaan ja joskus jopa laulamaan. Vuoden 2016 Autokauppa-tapahtumaan osallistuneet muistavat varmasti hänen huippuarviot saaneen keynote-puheenvuoronsa, jonka lopuksi André sai koko tapahtumayleisön laulamaan. Hänen voisi luonnehtia olevan positiivisella tavalla ainutlaatuinen persoona, joka jää mieleen. Puhujana André on palkittu kahdesti Suomen parhaana ja hän myös jakaa oppejaan valmentamalla suomalaisia asiantuntijoita puhe- ja esiintymistaidoissa huipputasolle.

Andrén taidot eivät jää vain esiintymiseen, vaan hän on myös menestyksekäs teknologia- ja urheilubisneksen moniottelija, juristi ja kirjailija. Andrén ensimmäinen kirja ”The Finnish Miracle” on sen kustantajan Alma Talentin historian myydyimpiä kirjoja. Julkaisuaan odottaa Andrén toinen teos, viestintäteemainen kirja nimeltä ”Puhu tai kuole: Eläköön sisukas ja retorikas Suomi!”.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.

AKL Summit 2020

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2020 for the seventh time and it will be executed virtually.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

This year’s keynote international speakers include IKEA Chairman Lars-Johan Jarnheimer and customer experience expert, author Steven Van Belleghem.