AKL eSummit -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auennut – jäsenet ilmoittautuvat maksutta rajoitetun ajan!

Marraskuussa järjestettävän AKL eSummit-tapahtuman lipunmyynti on nyt auennut. Tarjoamme AKL:n jäsenille ennakkotarjouksena liput veloituksetta syyskuun loppuun asti. Toteutamme tapahtuman virtuaalisena 11.-12.11.2020 ajankohtaisella teemalla Kannattava liiketoiminta – ideasta konkretiaan.

Autoalan johtava kohtaamis- ja kehittämisfoorumi AKL Summit järjestetään marraskuussa jo seitsemännen kerran, mutta ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena! Voidaankin sanoa, että AKL eSummit saattaa autoalan vaikuttajat yhteen paikasta riippumatta.

Virtuaalisuus luo tiedonvaihtoon ja verkostoitumiseen uudenlaisia ulottuvuuksia, tehoa ja elämyksiä. ”Olen iloinen, että koronapandemiasta huolimatta pystymme järjestämään alan toimijoiden vuosittaisen päätapahtuman. Uuden toteutustavan myötä rima on asetettu entistäkin korkeammalle – huippupuhujat, mahtavat kumppanimme sekä tapahtuman vuorovaikutteisuus takaavat, että toteutus on taattua AKL Summit laatua”, kertoo AKL:n kehitysjohtaja Jari Ketola.

Toteutus on osallistava TV-ohjelman kaltainen virtuaalitapahtuma, joka lähetetään suorana lähetyksenä eSummit-studiolta. Tapahtuman juontajat Joanna Kuvaja & Jussi Heikelä luotsaavat sinut vaihtuvien teemojen läpi viihdyttävällä ja asiantuntevalla otteella. Kumppaneita ja sidosryhmääsi tapaat helposti älykkäällä Brella-alustalla.

”Autoalan menestystä rakennetaan yhdessä. Ole mukana vaikuttamassa ja rakentamassa alan parempaa tulevaisuutta. Tämän myötä toivotan kaikki tervetulleiksi AKL eSummitiin. Yhdessä upeiden kumppaneidemme kanssa tarjoamme AKL:n jäsenille ilmoittautumisen maksutta rajoitetun ajan, joten nyt kannattaa toimia nopeasti!”, summaa Jari Ketola.

Tapahtuman ohjelma ja puhujat täydentyvät pitkin syksyä. Lue lisää ensimmäisestä keynote puhujasta.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Stay up to speed

Subscribe to our newsletter for the very latest in AKL Summit news.
By ordering, you agree to have read our privacy policy.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Privacy Policy 
Please use modern web browser. The site doesn't support Internet Explorer.