Kehitysjohtaja Jari Ketola: ”AKL Summitin rima nousee joka vuosi”

Tervetuloa AKL Summitiin, Tulevaisuuden Menestyjä

AKL Summit järjestetään kuudennen kerran tänä vuonna, ja lokakuun viimeisenä päivänä olevan tapahtuman kattaus on kaikkien aikojen kovin. Huippupuhujista muun muassa englantilainen sarjayrittäjä ja seikkailija Kevin Gaskell on vahvistanut esiintymisensä.

Viime vuonna, kun AKL Summit oli järjestetty viidennen kerran, oli välitilinpäätöksen hetki: tapahtuma oli kasvanut kiitettävästi, esiintyjäkaarti laventunut ja mikä tärkeintä – te tapahtumavieraat olitte saadun palautteen perusteella erittäin tyytyväisiä.

Päätimme, että tästä on vain yksi suunta, ja se on entistä huikeamman tapahtuman järjestäminen.

Katse tulevaisuuteen

AKL Summit on autoalan toimijoille vuoden ykköspaikka kehittyä ja inspiroitua. Kysyimmekin viime vuoden vierailta, millaiset teemat kiinnostavat seuraavaa tapahtumaa ajatellen. Saimme aimo kattauksen hyviä näkemyksiä, ja niiden perusteella tämän vuoden kattoteemaksi kiteytyi tulevaisuuden menestyvä yritys.

Miten sitten rakennetaan alan tulevaisuuden menestyjä, ja mitkä asiat ovat kaikkein keskeisimpiä? Tämän vuoden tapahtuma ottaa kiinni tästä monesta eri näkökulmasta, mutta kolme tärkeintä näkökulmaa ovat:

1. Johtaminen

Johtaminen on ollut tärkeä teema AKL Summitissa aikaisempinakin vuosina. Tänä vuonna haluamme erityisesti tarjoilla esityksiä siitä, millainen johtaminen tai johtaja on luonut menestystarinan? Mitä eri elementtejä on huomioitu ja mitä löytyykään menestyksen takana?

2. Digitalisaatio ja teknologiat

Kuten kaikilla toimialoilla, digitaalinen transformaatio etenee hurjaa vahtia. Kyydissä pysyminen vaatii hereillä oloa. Digitalisaatioon liittyvät sisällöt ovat keskeinen osa tapahtumaa – ja niitä ei kannata jättää välistä.

3. Asiakaskokemus

Asiakaskokemus on ollut jo muutaman vuoden kestoteema, johon toimialamme pitää panostaa myös tulevaisuudessa huolellisesti. AKL Summitissa haluamme tarjoilla esityksiä, joista saa eväitä asiakaskokemuksen kehittämiseen. Voittajatiimin ja ohjaavan johtajuuden merkitys ovat tässä asiassa keskiössä.

Useimmissa esityksissä nämä kolme näkökulmaa risteävät – ne ovat niitä aineksia, joista menestyvät yritykset ovat jo tänään – ja myös tulevaisuudessa – tehty.

Finlandia-talolla tavataan

Tule siis paikalle koko päiväksi – kehity, inspiroidu, verkostoidu ja nauti upeista esityksistä. Tapahtumaa moderoi André Noël Chaker, joten uskoisin tapahtumafiiliksen nousevan kattoon ensimmäisistä minuuteista lähtien.

Ja muistathan varata aikaa myös alkuillan cocktail-tilaisuuteen, jossa keskinäinen kanssakäyminen ja kollegojen tapaaminen puolestaan esittävät pääroolia.

Tervetuloa!

Jari Ketola
kehitysjohtaja
Autoalan Keskusliitto

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Stay up to speed

Subscribe to our newsletter for the very latest in AKL Summit news.
By ordering, you agree to have read our privacy policy.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Privacy Policy 
Please use modern web browser. The site doesn't support Internet Explorer.