André Noël Chaker moderoi AKL Summitia tänä vuonna

Tänä vuonna AKL Summitia moderoi suorastaan räjähtävän energinen André Noël Chaker. Hänen johdollaan tapahtuman puhujakaarti pääsee jakamaan ajatuksiaan ja osaamistaan autoalalle. André on kokenut esiintyjä ja juontaja, joka on moderoinut niin kotimaisia kuin kansainvälisiä suurtapahtumia, kuten esimerkiksi Nordic Business Forumia. Satojen tapahtumien kokemuksella André osaa innostaa ja inspiroida yleisöänsä.

Uskomme, että hänen positiivinen ja oivaltava ote tulevat tuomaan AKL Summitiin aivan uudenlaisen tunnelman. André on sanavalmis esiintyjä, joka saa yleisön hyvälle tuulelle, nauramaan ja joskus jopa laulamaan. Vuoden 2016 Autokauppa-tapahtumaan osallistuneet muistavat varmasti hänen huippuarviot saaneen keynote-puheenvuoronsa, jonka lopuksi André sai koko tapahtumayleisön laulamaan. Hänen voisi luonnehtia olevan positiivisella tavalla ainutlaatuinen persoona, joka jää mieleen. Puhujana André on palkittu kahdesti Suomen parhaana ja hän myös jakaa oppejaan valmentamalla suomalaisia asiantuntijoita puhe- ja esiintymistaidoissa huipputasolle.

Andrén taidot eivät jää vain esiintymiseen, vaan hän on myös menestyksekäs teknologia- ja urheilubisneksen moniottelija, juristi ja kirjailija. Andrén ensimmäinen kirja ”The Finnish Miracle” on sen kustantajan Alma Talentin historian myydyimpiä kirjoja. Julkaisuaan odottaa Andrén toinen teos, viestintäteemainen kirja nimeltä ”Puhu tai kuole: Eläköön sisukas ja retorikas Suomi!”.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Stay up to speed

Subscribe to our newsletter for the very latest in AKL Summit news.
By ordering, you agree to have read our privacy policy.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Privacy Policy 
Please use modern web browser. The site doesn't support Internet Explorer.