AKL Premium Partners

Continental

Continental valmistaa turvallisia, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat vahvaan tietotaitoon ja pitkään kokemukseen ajoneuvoteollisuudessa ja rengasteknologiassa. Continentalin Vision Zero -visio tähtää maailmaan ilman liikennekuolemia, loukkaantumisia ja onnettomuuksia vuoteen 2025 mennessä.

⟶ continental-rengas.fi

Grano Diesel

Kohdistetun markkinointiviestinnän edelläkävijä Grano Diesel Oy tarjoaa markkinointi- ja sisältöpalvelut sekä suoramarkkinoinnin koko putken luovasta suunnittelusta tuotantoon – tarkkaakin tarkemmilla osoitepoiminnoilla ja kohderyhmämäärityksillä. Ainoana Suomessa.

⟶ granodiesel.fi

LähiTapiola

LähiTapiola on liikennevakuuttamisen markkinajohtaja Suomessa. Elämänturvayhtiönä etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ennaltaehkäistä vahinkoja ja kehittää liikennekulttuuria yhdessä autoilijoiden ja kumppaneidemme kanssa.

⟶ lahitapiola.fi

Saint-Gobain Sekurit

Kansainvälinen Saint-Gobain monialakonserni on toimittanut jo yli 350 vuoden ajan asumista, hyvinvointia ja liikkumista edistäviä ratkaisuja, jotka ovat läsnä ja ympärilläsi niin kotona, työpaikalla kuin liikenteessäkin. Saint-Gobain Sekurit on maailman johtavia autolasitukseen liittyvien tuotteiden, palveluiden ja kaupallisten konseptien toimittajia.

⟶ saint-gobain.fi

 

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Santander toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille ja haastamalla tulevaisuuden, myös autoalalla.

⟶ santander.fi

AKL Style Partners