Heikki Häggkvistin videoterveiset autoalalle – Tule mukaan Finlandia-talolle

Autoalan Keskusliiton puheenjohtaja Heikki Häggkvist toteaa, että sähköistymisen ja tulevaisuuden käyttövoimien lisäksi Finlandia-talolla puhutaan monista muista asioista, jotka ovat alan sisällä erittäin merkittäviä tulevaisuuden kannalta.

– Tulevaisuuden jakelutieratkaisut, mikä on agenttimallin tai suorakaupan rooli, entä miten EU:n päästökauppa vaikuttaa toimintaamme, millainen on tulevaisuuden ryhmäpoikkeusasetus ja mitä muutoksia se tuo mukanansa, entä miten ala hoitaa yritys- ja yhteiskuntavastuunsa. Tule mukaan Finlandia-talolle kuulemaan, mitä kollegasi ovat näistä asioista mieltä. Muista osallistua, kehottaa Heikki Häggkvist.

AKL Summit -vuoden päätapahtuma lähestyy vauhdilla ja Finlandia-talo täyttyy jälleen 4. marraskuuta autoalan vaikuttajista, tutuista ja tuntemattomista kontakteista sekä huippupuhujista Suomesta ja ulkomailta.

Lipunmyynti käy nyt kuumana, joten olethan jo varmistanut paikkasi vuoden odotetuimpaan autoalan tapahtumaan. Paluu Finlandia-talolle välivuoden jälkeen on haluttu tehdä laadulla, mikä näkyy myös päivän ohjelmatarjonnassa.

Ilmoittaudu mukaan!

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2024 © Tietosuojaseloste 

AKL Summit

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. 
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The next main event takes place in February 2025 at the Finlandia Hall in Helsinki.