AKL eSummit

Tapahtuma on Autoalan Keskusliiton järjestämä suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä.
VIRTUAALINEN TOTEUTUS

Tapahtumaa voit seurata ainoastaan Brella-sovelluksen kautta, jossa näet livelähetyksen ja pääset verkostoitumaan muiden osallistujien ja tapahtumakumppanien kanssa.

KÄYTTÖVINKKEJÄ BRELLAAN

Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille on lähetetty linkki ja ohjeet Brella-sovellukseen kirjautumiseen. Jos et ole saanut sähköpostia, suosittelemme tarkastamaan roskapostikansion. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä aklsummit@akl.fi.

People-välilehdellä näet tapahtuman muut osallistujat ja voit ehdottaa tapaamisia jo ennakkoon.

Schedule-välilehdellä näet tapahtuman ohjelman ja voit merkitä tähdellä mistä puheenvuoroista olet kiinnostunut. Täältä näet myös sopimasi tapaamiset ja voit muokata milloin haluat ottaa vastaan tapaamisehdotuksia. 

Stream-välilehdellä voit seurata tapahtumapäivien liveohjelmaa.

Speakers-välilehdellä pääset tutustumaan päivien puhujiin.

Kumppanialue-välilehdellä pääset tutustumaan tapahtuman kumppaneihin. Kumppanialueen alaosasta löydät myös Infopiste-osion, josta saat neuvoja pulmatilanteisiin.

Autoalaa kehittämässä vuodesta 2014

6. marraskuuta 2014

Digitaalisuus

Ensimmäinen Autoalan Keskusliiton järjestämä autoalan suurtapahtuma pidettiin vuonna 2014 Finlandia-talossa. Tapahtumaan osallistui yli 400 henkeä ja tuolloin tapahtuman nimenä oli Autokauppa 2015. Teemana oli Digitaalisuus.

6. marraskuuta 2014
17. marraskuuta 2015

Kehitä ja kehity – yhdessä parempi tulevaisuus

Vuonna 2015 tapahtuma järjestettiin nimellä Autokauppa 2016 ja siihen osallistui yli 500 henkeä. Tapahtuma pidettiin Messukeskuksessa ja sen teemana oli Kehitä ja kehity – yhdessä parempi tulevaisuus.
17. marraskuuta 2015
17. marraskuuta 2016

Tulevaisuus – kasvua ja kannattavuutta

Vuonna 2016 tapahtuma pidettiin ensimmäistä kertaa nimellä AKL Summit & Expo. Tapahtumaan osallistujia oli hieman yli 600. AKL Summit & Expo 2016 järjestettiin Messukeskuksessa ja sen teemana oli Tulevaisuus – kasvua ja kannattavuutta.

17. marraskuuta 2016
20. marraskuuta 2017

Huominen tehdään tänään

AKL Summit & Expo 2017 järjestettiin Finlandia-talossa marraskuussa ja tapahtuman osallistujamäärä jatkoi edellisten vuosien tapaan kasvuaan, kun tapahtumaan osallistui noin 700 henkeä. Vuoden 2017 teemana oli Huominen tehdään tänään.

20. marraskuuta 2017
23. lokakuuta 2018

Vastuullisuus – Innovatiivisuus – Asenne

AKL Summit & Expo 2018 järjestettiin Finlandia-talossa lokakuussa. Tapahtumaan osallistui lähes 800 henkeä. Vuoden 2018 teemana oli Vastuullisuus – Innovatiivisuus – Asenne.

23. lokakuuta 2018
31. lokakuuta 2019

Tulevaisuuden menestyvä yritys

AKL Summit 2019 järjestettiin uudistetulla ilmeellä Finlandia-talossa lokakuussa teemalla Tulevaisuuden menestyvä yritys

31. lokakuuta 2019

AKL Summit 2020

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2020 for the seventh time and it will be executed virtually.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

This year’s keynote international speakers include IKEA Chairman Lars-Johan Jarnheimer and customer experience expert, author Steven Van Belleghem.