Johtava sukupolviasiantuntija Eliza Filby AKL Summitissa marraskuussa

AKL Summit järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 3.11.2022 ja tapahtuman yhtenä huippupuhujana nähdään brittiläinen Eliza Filby

Filby on tohtori, kirjailija ja tutkija sekä akateeminen neuvonantaja, joka on erikoistunut sukupolvitutkimukseen sekä eri sukupolvien vuorovaikutukseen muun muassa johtamisen näkökulmasta. 

– Tutkin sukupolvien, ikääntymisen ja perheiden historiaa ja sitä, miten ihmisten uskomukset ja käyttäytyminen muuttuvat ja miten tämä kehitys vaikuttaa työhön, koulutukseen, politiikkaan, yhteiskuntaan ja talouteen. Näiden muutosten ymmärtäminen ei ole koskaan ollut näin tärkeää kuin nyt Covid-19-pandemian jälkimainingeissa, Filby kuvaa tutkimustyötään.

Sukupolvien analyysissaan Filby pyrkii ymmärtämään sitä, kuinka olemme kaikki oman aikamme tuotteita. 

– Sukupolven käsite on jotain, johon jokainen voi tuntea olevansa yhteydessä perheen ja ikätovereiden kautta, mutta myös jotain, josta jokaisella on mielipide: haastammeko hyväksytyt määritelmät vai otammeko ne vastaan.

Huippupuhujat Suomesta ja ulkomailta rytmittävät jälleen AKL Summit -tapahtuman ohjelmaa ja päivän aikana kuullaan inspiroivia puheenvuoroja ja esityksiä alan polttavista puheenaiheista sekä tulevaisuuden näkymistä. 

Lipunmyynti on avoinna. Ilmoittaudu vuoden tärkeimpään autoalan tapahtumaan nyt ja hyödynnä huippuedulliset Early Bird -hinnat. 

Varaa paikkasi täältä

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.

AKL Summit 2022

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2022 for the ninth time.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

This year AKL Summit starts with live Studio broadcasts in May and June, with the main event taking place in November at the convention center Messukeskus in Helsinki. The program is primarily in Finnish.