Kevin Gaskellilla on halu tehdä tulosta

Kevin Gaskell on ehtinyt uransa aikana moneen, hän on huippujohtaja, sarjayrittäjä, puhuja ja seikkailija. Hän toiminut maailmanluokan yritysten toimitusjohtajana sekä yrittäjänä, joka on rakentanut kansainvälisiä yrityksiä ”hyvästä ideasta”. Gaskell on auttanut yrityksiä saavuttamaan huipputason niin asiakaspalvelussaan kuin taloudellisessa suorituskyvyssään ja hänet onkin laajalti tunnustettu yhdeksi sukupolvensa merkittävimmistä johtajista.

Gaskell uskoo intohimoisesti, että tavalliset ihmiset voivat yltää poikkeuksellisiin tuloksiin, kun heidät saadaan uskomaan tavoitteisiin ja annetaan mahdollisuus osallistua niiden saavuttamiseen.

Gaskellilla on halu toimia tuloksekkaasti – kaikessa mitä hän tekee. Ammatillisen uransa ohella Gaskell on löytänyt aikaa kiivetä Mount Everestille ja muille maailman korkeimmille vuorille, kävellä sekä pohjois- että etelänavalle, kilpailla kansainvälisellä tasolla kriketissä ja soittaa rock-bändissä. Gaskellin kaikki harrastukset liittyvät hänen perimmäiseen tavoitteeseensa; auttaa tiimejä menestymään mahdollisimman korkealla tasolla.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2019 © Tietosuojaseloste