AKL Main Partners

LähiTapiola

LähiTapiola on liikennevakuuttamisen markkinajohtaja Suomessa. Elämänturvayhtiönä etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ennaltaehkäistä vahinkoja ja kehittää liikennekulttuuria yhdessä autoilijoiden ja kumppaneidemme kanssa.

⟶ lahitapiola.fi

Saint-Gobain

Saint-Gobain Autover on maailmanlaajuinen strateginen kumppani autolasituksen jälkimarkkinoilla, jonka päätuotemerkkinä on Sekurit.

Saint-Gobain Sekurit on tuottanut laadukkaita autonlaseja ja palveluita sekä autovalmistajille, että jälkimarkkinoille jo lähes 130 vuoden ajan.

⟶ saint-gobain-sekurit.com

AKL Premium Partners

AKL Business Partners

AKL Media Partner

Alma Media

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on sekä Suomessa että Ruotsissa, Baltiassa ja itäisessä Keski-Euroopassa vahva. Rakennamme kestävää kasvua yhdessä asiakasyritystemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamalla tietoa, hyötyä ja elämyksiä yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Tunnetuimpia brändejämme autoilun ja liikkumisen saralla ovat Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä ja Autotalli.com.

⟶ almamedia.fi