AKL Main Partners

Grano Diesel

Olemme kohdistetun markkinointiviestinnän edelläkävijä. Kokonaisvaltainen mainostoimisto ja ainoa Suomessa, joka tarjoaa myös suoramarkkinoinnin koko putken suunnittelusta toteutukseen – autamme kohderyhmän muodostamisessa ja löydämme autoja ostavat ihmiset Traficomin virallisena osoitteiden myyjänä.

⟶ granodiesel.fi

Saint-Gobain

Sekurit Service on maailmanlaajuinen strateginen kumppani autolasituksen jälkimarkkinoilla, jonka päätuotemerkkinä on Sekurit. Saint-Gobain Sekurit on tuottanut laadukkaita autonlaseja ja palveluita sekä autovalmistajille, että jälkimarkkinoille jo yli 80 vuoden ajan.

⟶ sekurit-service.com

LähiTapiola

LähiTapiola on liikennevakuuttamisen markkinajohtaja Suomessa. Elämänturvayhtiönä etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ennaltaehkäistä vahinkoja ja kehittää liikennekulttuuria yhdessä autoilijoiden ja kumppaneidemme kanssa.

⟶ lahitapiola.fi

Continental

Continental valmistaa turvallisia, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat vahvaan tietotaitoon ja pitkään kokemukseen ajoneuvoteollisuudessa ja rengasteknologiassa. Continentalin Vision Zero tähtää maailmaan ilman liikennekuolemia, loukkaantumisia ja onnettomuuksia.

⟶ continental-rengas.fi

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Santander toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille ja haastamalla tulevaisuuden, myös autoalalla.

⟶ santander.fi

AKL Premium Partners

AKL Business Partners

AKL Media Partner

Alma Media

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla.

Autoilun ja liikkumisen toimialalla Alma on ajoneuvokaupan kehittäjä. Teemme ajoneuvojen kaupankäynnistä ja omistamisesta mutkatonta. Kattavin kysyntä sekä tarjonta kohtaavat markkinapaikoillamme Nettiautossa ja Autotallissa, joita tukevat vaihtoautojen huutokaupat Baana ja Tukkuautot. Kaupankäynnin sujuvuuden takaavat markkinoiden monipuolisimmat ajoneuvokaupan järjestelmät Websales ja Nettixpro.

Mainostajana tavoitat Alman verkostosta autoilusta ja liikkumisesta kiinnostuneet ostovoimaiset kuluttajat.

AKL Summit 2023

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. The event will be held in 2023 for the tenth time.
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The main event taking place in November at the Messukeskus Siipi Conference Centre in Helsinki. The program is primarily in Finnish.