Mervi Kallio mukaan juontamaan AKL Summitin päätapahtumaa

AKL Summit -vuosi huipentuu 4. marraskuuta Finlandia-talolla, jossa juontojoukoissa nähdään tänä vuonna myös toimittaja Mervi Kallio. Hän liittyy mukaan luotsaamaan koko päivän kohtaamistapahtumaa tutun juontajakaksikon Joanna Kuvajan ja Jussi Heikelän rinnalla.

Kallio on suomalaisille tuttu Formula 1 -varikolta ja MTV3-kanavalta, jossa hän toimii Tulosruudun ankkurina, juontajana ja studioemäntänä. Autoilu ja autot ovat hänen intohimonsa niin töiden puolesta kuin vapaa-ajalla.

– On hienoa päästä juontamaan tapahtumaa yhdessä aivan mielettömän upeiden kollegojen Joannan ja Jussin kanssa. Odotan tapahtumaa innolla. On mielenkiintoista tavata alan ihmisiä ja kuulla autoalan tulevaisuudesta, Kallio toteaa.

– Toivotamme Mervin lämpimästi tervetulleeksi AKL Summit maailmaan. Hän tuo persoonallaan uutta tulokulmaa vuoden tärkeimpään autoalan tapahtumaan, ja meillä on nyt aivan mahtava juontotrio ja ohjelma kasassa. Nähdään pian Finlandia-talolla, toteaa AKL:n kehitysjohtaja Jari Ketola.

Ole nopea ja varmista paikkasi

Päätapahtuma Muutoksen aika – ennakoi ja erotu täyttää Finlandia-talon jälleen huippupuhujilla Suomesta ja maailmalta, autoalan vaikuttajista ja uusista sekä vanhoista kontakteista.

Tutustu päivän ohjelmaan täältä.

Lipunmyynti käy nyt kuumana, joten ole nopea ja varaa paikkasi vuoden odotetuimmasta autoalan tapahtumasta.

Kohtaamiset voivat tapahtua myös virtuaalisesti, jos et jostain syystä pääse paikalle.

Ilmoittaudu nyt! >

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Summit-uutiset ensimmäisenä.
Tilaamalla hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2024 © Tietosuojaseloste 

AKL Summit

The number one event in Finnish Automotive industry

AKL Summit brings together all the key players in the automotive industry. The event is the annual meeting and development forum for key executives in the automotive industry who operate in the car trade business, retail, importers and industry stakeholders. 
 

Brought to you by the Finnish Central Organisation for Motor Trades and Repairs (AKL), AKL Summit presents an impressive range of top Finnish and international presenters. Refresh your knowledge, find new inspiration and take the best ideas with you.

The next main event takes place in February 2025 at the Finlandia Hall in Helsinki.